Ik hou ervan me te omringen met gezelligheid en warmte. Ons huis is een baken, een rustpunt waar ik graag vertoef en helemaal mezelf kan zijn. Mooie objecten, interessante texturen, tactiele vormen…, ze vertellen allemaal een verhaal. Onbewust ben ik steeds op zoek naar meerwaarde in details. Ik kan enorm genieten van kunst en ben geboeid door het verhaal achter een werk. Ik hou van creatief bezig zijn, van lezen, van urenlang door kookboeken bladeren, van koken en lekker eten.  

Objects with a story

Ik hou van unieke objecten, gemaakt met aandacht en liefde.
Objecten die een stukje van de ziel van de maker in zich dragen. Objecten die gezelligheid en rust brengen.

Ik hou van objecten met een verhaal.
Verhalen, die emoties met zich meedragen. Objecten met een verhaal, vertellen een verhaal. Ze wachten geduldig, om deel te worden van het jouwe.

Ik kies bewust voor handgemaakt.
Unieke objecten, ontstaan door geduldig zoeken en groeien. Omdat ik zelf graag creatief bezig ben en unieke dingen maak. En ook omdat ik het werk van kunstenaars en andere makers bewonder en aandacht wil geven. Ik hecht daarbij veel waarde aan het verhaal van de maker.

Making memories

Rond de tafel vinden we elkaar : gesprekken met dierbaren, samen genieten van lekkere gerechten, omringd door mooie objecten met een verhaal. Rond de tafel vertellen we verhalen, delen we emoties en maken we nieuwe herinneringen.

X

June